Na octovou limču - SHRUB

SHRUB? To neznám!

Shrub (čti šrab) nebo taky octová limča. Jde o kombinaci ovoce, cukru a octa, v poměru cca 1:1:1. Suroviny se spolu smíchají a nechají fermentovat a zrát. U výroby takového sirupu je esenciální čas. Suroviny se musí nechat zrát alespoň 3 měsíce, aby se chutě propojily a "zakulatily" a aby ocet přišel o svoji "ostrost".

Právě díky dlouhému zrání se nemusíte bát, že to bude chutnat jako panák octa. Je to super svěží letní pití, kde ocet hraje roli konzervantu a dodává jinou, u limče neočekávanou kyselost.

Shruby se hojně využívají v barové kultuře a najdete je snad za každým dobrým barem, ale naprosto skvěle chutná i jen tak s ledem a sodou

 

Nebudeme tvrdit, že je to pití pro každého, octová kyselost je pro většinu lidí velkým překvapením, ale jak se k nim jednou "propijete", už vás klasická malinovka rozhodně neuspokojí. 

 

A k bláznivému pití patří bláznivá etiketa, proto jsme oslovily skvělého tatéra #bizart_wizard, který pro nás vytvořil svoji bizár verzi mravenečníka. 

SHRUB MALINA removebg
Novinka Tip
SHRUB Malina
Máme navařeno! (7 ks)
161 Kč bez DPH
185 Kč / ks
+ další
651/0-5
SHRUB GREP removebg
Novinka Tip
SHRUB Grep
Máme navařeno! (11 ks)
161 Kč bez DPH
185 Kč / ks
+ další
657/0-5
SHRUB CITRON removebg
Novinka Tip
SHRUB Citron a rozmarýn
Máme navařeno! (>20 ks)
161 Kč bez DPH
185 Kč / ks
+ další
654/0-5
SHRUB BERGAMOT
Novinka Tip
SHRUB Bergamot
Máme navařeno! (4 ks)
161 Kč bez DPH
185 Kč / ks
+ další
660/0-5
4 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení