Na octovou limču - SHRUB

SHRUB? To neznám!

Shrub (čti šrab) nebo taky octová limča. Jde o kombinaci ovoce, cukru a octa, v poměru cca 1:1:1. Suroviny se spolu smíchají a nechají fermentovat a zrát. U výroby takového sirupu je esenciální čas. Suroviny se musí nechat zrát alespoň 3 měsíce, aby se chutě propojily a "zakulatily" a aby ocet přišel o svoji "ostrost".

Právě díky dlouhému zrání se nemusíte bát, že to bude chutnat jako panák octa. Je to super svěží letní pití, kde ocet hraje roli konzervantu a dodává jinou, u limče neočekávanou kyselost.

Shruby se hojně využívají v barové kultuře a najdete je snad za každým dobrým barem, ale naprosto skvěle chutná i jen tak s ledem a sodou

 

Nebudeme tvrdit, že je to pití pro každého, octová kyselost je pro většinu lidí velkým překvapením, ale jak se k nim jednou "propijete", už vás klasická malinovka rozhodně neuspokojí. 

 

A k bláznivému pití patří bláznivá etiketa, proto jsme oslovily skvělého tatéra #bizart_wizard, který pro nás vytvořil svoji bizár verzi mravenečníka. 

Cena

195196
1195196
SHRUB CITRON removebg
Novinka Tip
SHRUB Citron a rozmarýn
Máme navařeno! (>20 ks)
170 Kč bez DPH
195 Kč / ks
+ další
654/0-5
SHRUB MALINA removebg
Novinka Tip
SHRUB Malina
Pracujeme na tom..
170 Kč bez DPH
195 Kč / ks
651/0-5
SHRUB GREP removebg
Novinka Tip
SHRUB Grep
Pracujeme na tom..
170 Kč bez DPH
195 Kč / ks
657/0-5
SHRUB BERGAMOT
Novinka Tip
SHRUB Bergamot
Pracujeme na tom..
170 Kč bez DPH
195 Kč / ks
660/0-5
4 položek celkem
Zpět do obchodu