Pomeranč a Sambuca
Šťavnatý sicilský pomeranče a legendární italský likér? Děkuji, to si dám.
Sambuca je sladký anýzový likér s černý bezem, takže zas tak anýzovej není. Sladkej je ale hodně a italové ho pijí k odpolednímu espressu, na vyvážení chutí. My jsme to teda vyvážili těma hořko-kyselýma pomerančema.
Víc italské kultury už do jedné skleničky asi nedostaneme.
Leda v tohle parťákovi.
Kategorie: | Marmelády |
---|
Marmeláda
Složení: pomeranče odrůdy Navel 56 %, cukr 30 %, Sambuca 14 %, antioxidant kyselina citronová, citrusový pektin.
Na 100 g marmelády bylo použito 76 g pomerančů, 100 g marmelády obsahuje 30 g cukru.
Obsah: 200 g | 395 g
Po otevření uchovejte v lednici a spotřebujte do 30 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.